Волен: В служебния кабинет са се събрали гадове нечестиви

OFFNews 08 август 2014 в 14:26 14835 44

Волен Сидеров, лидер на "Атака".

„В сградата на Министерски съвет са се събрали една група от гадове нечестиви, назначени от президента избран с измама. Един човек, който е избран с измама какво може да назначи освен измамници. И какъвто си, такива са и тези, които назначаваш. Това е ясно".

Това е коментарът на лидера на "Атака" Волен Сидеров за новото служебно правителство, назначено от президента Росен Плевнелиев, разпространен от пресцентъра на партията.

Той е притеснен, че за двата месеца, през които ще работи служебният кабинет, могат да се извършат много нередни неща и призова медиите да следят какво върши кабинета.

И понеже "поръчковите национални медии" няма да следят какво наистина върши служебния кабинет Сидеров призова хората да гледат телевизия „Алфа“, за да знаят какво наистина вършат избраниците на Плевнелиев.

Ето и какво мисли Сидеров за служебния премиер и част от министрите:

"Правосъдният министър и вицепремиер Христо Иванов принадлежи към платените хулигани, които са хвърляли камъни и са пили бира в центъра на София в продължение на месеци миналото лято. Този същият Христо Иванов е техен представител, той е учредител, основател и видна фигура на Протестна мрежа, т.е. платен агент на американците. Фондация „Америка за България” му е платила 697 600 лева за вярната служба на американските интереси". 

Другият вицепремиер Екатерина Захариева е със съмнителна диплома на правист и верен човек на Плевнелиев. Тя самата е известна с това, че беше заместник-министър на Плевнелиев и веднага щом стана заместник-министър в правителството на ГЕРБ, заместник-министър на Росен Плевнелиев, скоро след това си купи апартаментче за 205 000. Тая същата Екатерина Захариева сега е вицепремиер в правителството на Близнашки.

Служебният външен министър Даниел Митов принадлежи към соросовите послушници и е известен само с едно изявление, че цените трябва да растат. Това е един от поредните циници, американска агентура, за който българският народ по-добре да мре, да се редуцира, да намалее с няколко милиона, а цените трябва да растат. Естествено, пенсиите не, заплатите не, цените нагоре. Типичен представител на олигархичната, на колониалната администрация, който ще ви бъде външен министър в продължение на цели два месеца. Честито!"

Служебният земеделски министър Васил Грудев също е от соросовият кръг и е известен с това, че дипломата му е фалшива.

Николина Ангелкова, транспортен министър е дъщеря на крупен кърджалийски бизнесмен, който е получавал големи поръчки от ГЕРБ и очаквано ще продължи колониалното управление. Най-много да продължи приватизацията на БДЖ и да я даде в ръчичките на чужди колонизатори както много, много други печеливши сектори. Сигурно ще ускори тази процедура и БДЖ ще осъмне след служебния премиер на Плевнелиев, приватизирана, нацепена на части и вкусните хапки от нея вече ще са притежание на чужда компания, както много други сектори станаха такива – токът, водата, телефоните. Защо не и БДЖ?

Новият министър на образованието Румяна Коларова е човек на „Отворено общество“, кръжащ в орбитата на костовистите. В учебниците ще продължи да пише, че България не е нашата родина, а това е територия, на която живеят различни етноси. Така пише сега в учебниците. Това ще продължи с пълна сила. Там ще продължи да пише, че тука османското господство, иго, робство е било турско присъствие и тези тенденции ще се засилят под ръководството на другарката Румяна Коларова, верен възпитаник на „Отворено общество” т.е. на международния мошеник Джордж Сорос.


Мирослав Ненков – служебният министър на здравеопазването, е известен с това, че е замесен в търговия с органи. "Атака" ще следи какво се случва, защото за два месеца могат много далавери да се направят.

Служебният военен министър Велизар Шаламанов е креатура на Иван Костов, натовски възпитаник и евроатлантик. Той е човекът, разбил българската армия до 45 000 души, а после от другите правителства е сведена до 25 000 души. Всичко това започна при Велизар Шаламанов, един смешен младеж, който беше индоктриниран, беше инжектиран с атлантически клишета и върнат в България, готов робот да изпълнява директивата за съсипване на българската отбрана и българската армия. Той сега ще ръководи отбраната за два месеца и каквото може да досъсипе за тези два месеца, той ще го направи. Можете да бъдете абсолютно сигурни.

Социалният министър Йордан Христосков е възпитаник на Световната банка и съответно ще налага такава политика. А политиката на Световната банка е инструмент на колониализма.

Служебният министър на енергетиката Васил Щонов е свързан с ВЕИ сектора. Същият този Щонов, министър на енергетиката, е свързан с тези олигарси, както е свързан и самият Плевнелиев, този, който го назначи. Те са заедно свързани с ВЕИ сектора. Те, по мои данни получават много сериозна, щедра лепта от този сектор и затова самият Росен Плевнелиев веднага вкара в Конституционния съд тази поправка в закона, с която ние от "Атака" заедно с други гласове в парламента ударихме и с 200 милиона намалихме печалбите на тези мошеници от ВЕИ сектора, от фотоволтаиците. Та виждате ли връзката? Росен Плевнелиев веднага реагира като натиснат бутон, защото той е защитник на интересите на ВЕИ сектора. Той е лобист на този мошенически сектор, който граби вашите пари.

Служебният премиер Георги Близнашки е ренегат, който се е клел във вярност на БСП , а после е прескочил при другия ренегат Георги Първанов. Същият този ренегат Близнашки е верен слуга на ГЕРБ в момента и той беше организатор на инициативния комитет за образуване на с подписка за референдум за електронно гласуване, което Росен Плевнелиев инициира. И неговия верен слуга Георги Близнашки послушно направи такъв инициативен комитет и тръгнаха да събират подписи. ГЕРБ чрез своите кметове по страната събраха една фалшифицирана подписка и когато я внесоха в народното събрание, се оказа, че 108 000 подписа са фалшифицирани. Следователно другарят Георги Близнашки трябва да застане на съд за фалшификация на документ".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!