ВМРО и НФСБ отиват на изборите в коалиция "Патриотичен фронт"

OFFNews 03 август 2014 в 15:22 3775 13

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов подписват коалиционно споразумение за явяване на изборите в коалиция

Снимка ВМРО

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов подписват коалиционно споразумение за явяване на изборите в коалиция "Патриотичен фронт"

ВМРО и НФСБ подписаха споразумение за съвместно явяване на предсрочните парламентарни избори в коалиция "Патриотичен фронт".

„Патриотичният фронт, основан от нашите две формации, е възможно най-естественият политически съюз – той обединява съратници, патриоти и родолюбци, верни последователи на заветите на кан Кубрат, Левски и хилядите загинали за свободата и обединението на Родината”, се казва в споразумението.

„Това споразумение ще бъде в основата на промяната и обединението на България. Трябва да загърбим партийния си егоизъм, защото 25 години са достатъчно дълъг период на упадък в страната ни. Крайно време е интересите на България да бъдат поставени над всички и ние даваме пример”, каза съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов.

Основните задачи на коалицията „Патриотичен фронт”, цитирани в Политическото споразумение са: възраждане на българската икономика, борба срещу монополите, създаване на модерно образование и здравеопазване, справедлива и неподкупна съдебна система.

„Показваме как патриотичните формации си подават ръка и даваме пример за всички останали. Компромиси няма да правим за никого, когато става въпрос за интереса на България. Приоритет е Българската национална доктрина. Ще поставяме проблемите такива, каквито ги виждаме и няма да допуснем задкулисни срещи”, каза председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

Преди по-малко от месец ВМРО напусна коалицията си с формацията на Николай Бареков "България без цензура"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!