Бат' Сали: ДПС включи в листата Пиже, за да го превъзпита

OFFNews 07 октомври 2015 в 10:29 5977 20

Ръководството на ДПС в Самоков е включило на второ място в листата си в града осъждания 7 пъти Трайчо Василев - Пиже, за да му даде шанс да се превъзпита. 

Това обясни Александър Методиев-Бат' Сали, който е водач на листата на ДПС в Самоков, по Нова тв. Той се извини от името на цялата партия на екипа заради побоя в Самоков. 

Въпреки миналото му, сега имал качества, които му дават право да бъде предложен за общински съветник и щял „да бъде рентабилен” за квартала. Според Методиев имало подобрение в поведението му в последните години. Концепцията му за развитие пък била просперитетът на младото поколение на квартала.

"Твърдя, че няма кражба на ток в махалата. Проведохме срещи с ЧЕЗ във връзка с проект за изграждането на нова електропреносна мрежа”, заяви Методиев.

От ДПС са решили да отзоват Трайчо Василев от листата за местните избори, потвърди Александър Методиев. Той заяви, че няма други осъждани в кандидат-листата на ДПС. Друго име от нея е Борис Илиев, по прякор Сашо Водката. И Пиже, и Сашо Водката са с основно образование. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!