Бареков вижда ДПС и ГЕРБ в съюз срещу "България без цензура"

OFFNews 22 април 2014 в 12:16 5964 18

Николай Бареков

Снимка БГНЕС

„Един от депутатите на ДПС, небезизвестният Хюсеин Хафъзов, известен с доста скандални изказвания в българския парламент, е заявил пред избиратели в Бургаско, за което ми докладваха от нашата структура, че изискването на Европейския съюз било ДПС и ГЕРБ да преминат в коалиционен режим, за да се противопоставят на "България без цензура."

Това заяви в интервю за „Фокус“ лидерът на България без цензура Николай Бареков.

Бареков не вярва в думите на Хафъзов, че Брюксел се противопоставя на „България без цензура“.

„Сега това е, разбира се, фантасмагория до голяма степен, защото "България без цензура" за разлика от ДПС е проевропейска партия, но издава плановете на Движението за права и свободи и ГЕРБ в каква посока се развиват“, каза Бареков и уточнява, че двете партии са в съюз, за да го отстранят от властта.

Лидерът на ББЦ прогнозира двама или трима евродепутати за партията си. Той изрази опасения, че на предстоящите избори ще има фалшификации, които ще отнемат 20% от подкрепата на партията му.

„Очаквам, че ще имаме двама или трима европейски депутати. Дори и да ни се откраднат бюлетини. А ако не се крадат бюлетини, и доста повече“, каза Бареков и подчерта, че при този резултат партията му ще има морално право да свика предсрочни избори пред октомври.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!