Бареков: Съсипаха ме, за да може РБ да влезе във властта

Ивайло Анев 30 март 2015 в 18:35 6087 11

Евродепутатът и лидер на България без цензура Николай Бареков

"Хора от "Протестна мрежа" влязоха във властта през задния вход, а аз съм подложен на невиждан натиск. Бях съсипан, за да влезе Реформаторският блок във властта", обяви евродепутатът и лидер на "България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков.

Той нападна правосъдния министър Христо Иванов, като заяви, че е бил съсипан от именно "такива лекета в политиката".

Бареков продължи атаката си и заяви, че министърът няма да остане дълго на поста си.

"Иванов беше функционер на "Протестна мрежа" и написа компромат срещу мен, съшит с бели конци. С това си купи поста на министър на правосъдието", категоричен беше бившият телевизионен водещ. По думите му министърът е направил "една мръсотия", с която е вкарал Реформаторите в управлението, без да са си спечелили местата.

„С днешна дата Бареков е лесна мишена. Купиха му депутатите. Държавната машина направи страшен рекет върху мен и моето семейство. Е, сега дойде време да се плати сметката от тези, които седнаха на трапезата, без да са изкарали проценти. Народът не е гласувал за Христо Иванов”, продължи Бареков, който обяви, че е на път в тази история да спечели дела, включително срещу НАП.

Вчера в интервю за сайта „Гласове” банкерът Цветан Василев обяви, че се е срещал с партийни лидери преди да избухне аферата „КТБ”. Бареков отрече той да е бил сред тях и заяви, че към днешна дата Василев дължи на фирмата му No Frame Media 5 млн. лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!