Авария осуети среща на Борисов с еврокомисар Крецу

OFFNews 28 май 2015 в 09:14 2911 0

Борисов и еврокомисар Крецу откриват преасфалтираната

Авария на летището в Брюксел осуети срещата между премиера Бойко Борисов и еврокомисаря по регионалната политика Корина Крецу тази сутрин, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Еврокомисарят пристига за церемонията по откриването на ЛОТ 2 (Димитровград - Харманли) на автомагистрала "Марица", чийто начален час е 16.

Няколко участъка от магистралата бяха преасфалтирани два дни преди церемонията по откриването, след като регионалният министър Лиляна Павлова установи, че има отклонение от нормата за равност.

"Още снощи бяха вкарани машини за фрезоване, което означава, че се премахва асфалтът изцяло и започва наново асфалтиране. Днес изпълнителят ни информира, че вече е фрезовал, изрязал е тези проблемни участъци, започва преасфалтиране и довършителни работи днес и утре", информира на 26 май във Фейсбук Борисов.

По програма посещението на еврокомисар Крецу трябваше да започне сутринта в Министерски съвет, като бяха предвидени и съвместни изявления. Заради авария на летището в Брюксел обаче, еврокомисарят няма да успее да пристигне сутринта у нас, съобщиха от правителствената пресслужба. 

Останалите събития, предвидени в рамките на официалното посещение, ще се проведат. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови