Коледен благотворителен базар от 18 до 23 декември

ОFFNews 18 декември 2014 в 11:42 2254 0

От 18 до 23 декември сдружение "На Ти с Природата" организира Коледен благотворителен базар в помощ на животните.

Може да посетите базара всеки ден от 11 до 20 часа на адрес София, ул. „Иван Вазов” №15.

На него ще може да намерите специалните настолни и стенни календари за 2015 г. с животни, много интересни вещи, книги и играчки, както и ръчно изработени красоти и домашни сладки и соленки за празничната трапеза.

Както винаги, връзката с посетителите ще е двупосочна, като всеки желаещ ще може да даде своя подпис в подкрепа на затварянето на зоопарковете, които не отговарят на изискванията на европейската директива.

Също така ще можете да подпомогнете каузата, дарявайки за базара вещи, които не ползвате, но биха зарадвали друг.

"Базарът-разпродажба за нас е прекрасен начин да събирем средства, с които да помогнем на животните. Вие пък ще можете да се обзаведете с нещо, от което имате нужда или харесвате, да купите подаръци за близките си за предстоящите празници", пишат от сдружението.

Събраните средства ще бъдат използвани за покриване на разходите, които кампанията "Да намалим страданието" не поема: кастрации, храна, престой в хотел (при нужда), транспорт на бездомни животни при нужда и т.н.

"С другата част искаме да организираме обучения в малки населени места за отговорно и добро отношение към животните, като за тази цел отпечатаме подходящи материали", изтъкват природозащитниците.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови