Десетки читатели поискаха да помогнат на Лена Стоянова и петте й деца

Вероника Шербанова 28 март 2014 в 11:56 9751 40

Снимка bTV

Лена Стоянова с децата си.

Историята на 25-годишната жена, която отглежда сама петте си деца, докато е бременна с шесто, с едва 190 лева на месец, трогна десетки хора.

Много наши читатели се обърнаха към нас на редакционния ни имейл за координати на Лена Стоянова, за да могат да се свържат с нея и да й помогнат с пари и детски дрешки.

Сред читателите ни имаше и такива, които поискаха да платят сметката за ток на Лена, тъй като тя и децата й живеят без ток през последните месеци.

Самата Лена Стоянова заяви пред OFFNews, че никога не е получавала толкова помощ и подкрепа, колкото през последните дни.

Обадиха ми се толкова много хора, за да предложат да ми дадат пари и дрешки. Един мъж предложи да ми плати тока и аз му дадох необходимата информация, така че скоро ще имаме ток, каза Лена.

Много съм благодарна на тези хора. Не само за средствата, но и за подкрепата, която ми оказват. Никога няма да забравя това, допълни 25-годишната Лена.

Ако имах пари, аз самата бих направила това за някого. И никога няма да забравя откъде съм тръгнала, каза тя.

25-годишната Лена Стоянова отглежда сама петте си деца, след като съпругът й влиза в затвора преди няколко месеца.

Единственият доход на жената са детските надбавки от 190 лева на месец, а наемът на апартамента, в който живее с децата си и майката на съпруга си, е 270 лева.

Нито Лена, нито свекърва й успяват да си намерят работа. Нямат пари за сметки, затова живеят без ток през последните три месеца.

Те се надяват да получат възможност да работят, за да могат да се изхранват и да си позволят по-хубаво жилище.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!