Български звезди се състезават в „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro”

ОFFNews 16 септември 2014 в 14:26 3663 1

Четиримата водачи на отбори (от ляво надясно: Мария Силвестър, Вики от
Четиримата водачи на отбори (от ляво надясно: Мария Силвестър, Вики от "Мастило", Косьо Вълков и Башар Рахал) и водещия на събитието Драгомир Симеонов (по средата).

Shell представи отборите, които участват в “Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+“.

На откриващото събитие капитаните Виктория Терзийска, Башар Рахал, Мария Силвестър и Косьо Вълков разкриха имената на своите фаворити, детайли за обиколките и как ще впечатлят феновете си, за да стигнат до финала.

“Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro+” постави задача на състезаващите се отбори, която ще има начална и крайна точка, но не и начертан път, който да следват. В случая участниците тръгват от София и ще трябва да стигнат до Бургас, но това далеч не е толкова просто. Уловката е, че всеки екип трябва да направи своето преживяване възможно най-интересно и да спечели най-голяма подкрепа от феновете си. Отборът победител ще бъде определен на база гласовете на феновете в специално създаденото приложение в страницата на „Дарик кафе“ във Facebook.

Всички гласували за любимия си екип ще вземат участие в седмични томболи с награди ваучери за гориво на стойност 50 лв.

Голямата награда е мечта на хиляди хора по света. Победителят ще посети музея и фабриката на Ферари в Маранело, Италия, където се тестват висококачествените горива Shell V-Power Nitro+.

Колите, с които ще се състезават четирите отбора.

Сериозната Мария Силвестър, шеговитият Башар Рахал, чаровната Вики от "Мастило" и деловият Косьо Вълков представиха своите съотборници на бензиностанция Shell на ул. "Опълченска" в столицата.

Прилагателните по-горе не са случайни, а напротив - всяко едно от тях представя по точен начин всеки лидер.

Мария Силвестър разкри с доста закачки и шеги, че нейни спътници ще бъдат Алекс и Мира. Той е "неуловим" моторист, поблазнил се от възможността за ново състезание на бързи обороти с Shell V-Power Nitro+, а тя е блогърка, която майсторски ще списва всичко, което им се случва. Въпреки ведрото си държание Мария Силвестър настоя, че е по-скоро сериозна, отколкото весела, и ние спазваме нейното желание.

Програмният директор на "Дарик радио" Косьо Вълков си спечели определението за делови човек, след като кратко, но ясно заяви, че е избрал за свои спътници в колата единствените двама строго официално облечени кандидати – Огнян и Петко.

Вики от "Мастило" заложи на тежката женска артилерия, като разкри, че съотборнички ще й бъдат две фини дами - Криси и Хриси. С тях ще пътува и още една дама, която също е блогърка. Изглежда борбата ще се води на два фронта - на пътя и в интернет пространството.

Последен, но не на последно място излезе Башар Рахал, който изнесе цяло комедийно представление по представянето на своя отбор. Той залага на сериозна подкрепа от 18-годишната Мария, която свири на пиано и флейта, и от авантюристичния пътешественик Александър.

Коя ще се окаже печелившата комбинация? Предстои да разберем!

Изпълнителният директор на „Шел България“ - Камелия Славейкова, напомни, че от компанията насърчават състезателния дух, но не и високите скорости, защото най-важна е безопасността на пътя.

Този уикенд на пътешествие се отправиха екипите на Башар Рахал и Косьо Вълков, а между 17 и 19 септември отборите на жените капитани – Мария Силвестър и Виктория Терзийска ще направят „Най-вълнуващото пътуване с Shell V-Power Nitro +”. Следете приключенията им на специалното приложение на страницата на Дарик кафе в Фейсбук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови