Близки и приятели издирват изчезналата бургазлийка

OFFNews 19 април 2014 в 11:20 4952 0

Валентина Иванова

Снимка Facebook

Доброволческа акция за издирването на изчезналата бургазлийка Валентина Иванова бе организирана днес в морския град.

Търсенето на младата жена бе организирано в социалната мрежа Facebook в специално създадената по темата група "Да помогнем за намирането на Валентина Иванова".

"Молим всеки, който има желание, да се присъедини към нас. Нека бъдем единни в каузата "Да намерим Валя", пишат организаторите. Издирването е насрочено за 9.30 ч. и по план би трябвало да трае един час. Близките на Валя ще я търсят по крайбрежната ивица на Бургас, където Валя е била забелязана за последно.

Междувременно в същата Facebook група хора, които се представят като близки на момичето, твърдят, че тя е жива и здрава, но семейството й пази това в тайна от полицията. Една от версиите е, че Валя се е скарала с баща си, с когото били в сложни отношения, и е искала да се махне от вкъщи за няколко дни.

24-годишната Валентина Иванова от Бургас е в неизвестност от няколко дни. Следите на момичето се губят от 15 април вечерта, когато за последно била засечена край морската градина в града. Около 23.00 часа тя слязла от такси, след което никой не знае на къде е поела.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови