Без вода из "Младост" и центъра

OFFNews 01 септември 2015 в 06:41 3328 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружество.

Във връзка с изграждане на водопроводни връзки в жк „Младост-4” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на м. Американски колеж, ул. 186 от ул. 190 до ул. 182.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър Малинов” и ул. „Свети Киприян” в жк „Младост-2” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 261.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Ген. Паренсов” и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”, ул. „Граф Игнатиев”, бул. „Васил Левски” и ул. „Генерал Гурко”.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Иван Вазов” и ул. „Кузман Шапкарев” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Георги С.Раковски” ул. „Ген. Гурко”, ул. „Дякон Игнатий” и ул. „Аксаков”.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Вейниците” в кв. „Горна баня”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 11.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Перуника” от ул. „Градище” до ул. „Урал”. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Горна махала” на ъгъла с ул. „Яшарица” в кв. „Бенковски”, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Яшарица”, ул. „Глас народен” между ул. „Яшарица” и ул. „Родна песен”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ангел Маджаров” в кв. „Челопечене”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ангел Маджаров”, ул. „Спортист”, ул. „Гилица” и ул. „Панова”.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Луи Айер” в кв. „Манастирски ливади”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Луи Айер” от №62 до №136.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф. Трайко Запрянов” в с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Проф. Трайко Запрянов”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови