Анна Леонтиева взела заем от "подозрителни емигранти"

OFFNews 01 април 2015 в 10:23 9629 0

Жестоко убитата в България Анна Леонтиева е взела пари назаем от „подозрителни емигранти".

Това съобщава руската телевизия НТВ, цитирана от Фокус.

В свой материал медията посочва, че преди смъртта си рускинята е заела пари от емигранти, но не става ясно кога се е случило това, нито дали те живеят в България.

В опит да изясни обстоятелствата около смъртта на руската гражданка телевизията повдига ред въпроси, като например защо Леонтиева се е установила в България и защо роднините й в Русия не са подали сигнал при изчезването й.

Българските служби преди дни установиха, че детето се казва Никита Леонтев. Родено е в Санкт Петербург, но е живяло в град Перм, Русия.

Криминалистите работят по версията, че откритите части от тяло на жена на 2 март край пътя за тракийското светилище Беглик Таш са именно на Ана Леонтева. Два дни по-късно са намерени и череп без долна челюст, лакътна кост и 6 поясни прешлена. Според съдебни медици те са на млада жена, висока около 170 см. Тя е била облечена със скъпи маркови дрехи и обувки.

Направените до момента ДНК експертизи обаче не доказват по категоричен начин, че именно тя е майката на детето.

Установен е и бащата на 5-годишния Никита. Той е руски гражданин. За него в масивите на "Гранична полиция" няма никакви данни да е влизал на територията на България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови