Заплашват феновете на Селена Гомез с полиция

Вероника Шербанова 09 май 2012 в 15:16 4303 0

Служител на Гранд Хотел София заплашва деца с полиция. Снимка: Сергей Антонов
Служител на Гранд Хотел София заплашва деца с полиция. Снимка: Сергей Антонов
Охраната на Гранд Хотел София заплашва феновете на Селена Гомез с полиция и арести за нарушаване на обществения ред.

Почитателите на 19-годишната звезда по цели дни я чакат да се появи пред хотела, където е отседнала при престоя си в България. За да не пропуснат възможността да се срещнат със своята любимка, децата редовно бягат от училище и окупират Гранд Хотел София.

Певицата пристигна в София на 2 май за снимките на филма „Getaway”. Сцените се заснемат през нощта, затова тийн идолът излиза от хотела след 20 ч. и се връща едва на следващата сутрин. През деня се отдава на почивка, а пред феновете си се появява за по няколко минути, строго следена от охранителите си.

Тъй като появата ú обикновено е ненадейна, децата я чакат пред хотела и с часове крещят името ú.

Ежедневните окупации и силният шум опънали до крайна степен нервите на охраната на Гранд Хотел София. Служителите започнали да заплашват тийнейджърите, че ще повикат полицията.

Тъй като повечето фенове на Селена Гомез са непълнолетни, органите на реда не могат да ги арестуват за нарушаване на обществения ред. Те биха могли да ги отведат и задържат в Детска педагогическа стая.

Заплахите на охраната обаче по никакъв начин не стряскат децата, които са решени да се срещнат със своя идол на всяка цена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови