Прибиванье – преглед на извращенията от седмицата

Николай Фенерски 09 октомври 2015 в 15:53 4922 2

Кастафоня

Снимка Вълчедръмския

Пущете си Шабан на кастафоня и се не едосвайте.

Абе, вие живи ли сте? Мръдате ли още? Мръдайте, още малко ви остава, после кой откъде е. Геевете са ни налазиле, щеле да ни съдат у меджународните съдилища, що не сме им биле давале да скючват граждански брак и да гледат дечуре. Е па кво моо порасте от едно дете, де дзепа секи ден ка един смрад целува друг смрад? Да не е да стане нормално лаас? Същия катър ше бъде и то. И като запрат да са множат наще съгражданье, ше се дотръкаме. Ние така и така нататика сме са залетеле, сал Торлака и Краси с по три дечуре, останалете и по едно не праат, нема ка да стане иначе таа работа. Вика немам пари, немам възможнусти, акъл немаш, не друго. Затра и пустиняк, съсипия и пропадлък. У тоа ред на мисли е и следващата новинъ, да опалее таа новинъ проглобена – хамериканците биле откриле Содом при археологически разкопки. Господ ни е рекъл да се не ровиме у боклучака, ама тиа клошаре сеги ше има да доказват, че тава било баш тоа мизерен град. Ше се ровичкат у световния контейнер, белки намерат нещо. Глюпов народ колко сакаш по тоа свет. Содом отдавна е завладел целия ужким цивилизован свет, гееве под път и над път, нема кво да го откриват наново. Отделно и ониа омразе ислямистете чакат сал некой да намери неко старинен камик, че да идат да го взривът. Чудим се сал коги ли ше изчезне от лицето на земъта и онава недоразумение Слънчев брег!

И още една новина, дето също сакчеде е свръзана с изброеното дотука. Ония бавноразвиващи се северни народе винаги са биле най-демократичните и спокойните, сал дето не подозират срещу себе си колко доуни типове имат. Финланците почват ограмотителни сексуални курсове за бежанци. Щеле да ги учат, мола ви се, че не е съвсем прието жената да бъде бита и изнасилвана. Ако онаа е неква пачавретина и й прай кеф да ги чегарат, е друга работа, ама тва нема да им го казват, ониа сами ше си се сетат. Ама се чудим на акъля на финланците... Секи път, коги гледам скандинавски филмец, им се чудим на акълеца, един такъв особен е. Представям си ка ше напраат мултимедийно представяне, у което ше показват картинки на брадатите сътвере – показват им камила и у следващия момент им показват надпис – „секси секси НЕ!“, така сценката се повтара с кози, офци, кокошки и кво се сетат, никво мандръсанье на добитъка, да не спадне млеконадоя. Ама де да знам, може и да не опрат дотама, все пак моо решът, че тва са колтурни особености на приоданците и не бива да им се мешат. Щеле обаче да им набиват у кухите ислямистки канчета, че между половете имало било равенство... Равенството стига дотама, жените вече да не са жени, щото тия определения са дискминиращи. Ше ги учат да викат вагинофинландка или вагиноевропейка, съвсем политически коректно. А кво ли ше настане, коги толерантните тарамбуки видат момиче с момиче да се млящат по парковете на Европа? Моо па да им ареса, и те са не по-малки извратеняци. Кви да са, коги са накокръжват сал като видат гола женска ръка?

Шведите, тиа па скандинавци, взеле, че дале Нобеловата награда за летература на неква де сал фули Русия. Дотама стигнааме вместо естетически качества да са оценяват политически пристрастия. Прибиванье, каам ви. А Нобела за мир го получиле некви тунизийци, неква партия. Още малко и на ДПС ше го дадът, ка са се заиграле по нанадолнището. Биле дале наградата за „решителен принос в изграждането на плуралистична демокрация“, майко мила, и тия си нещът. Тарамбуките не само немат дума демокрация у езика си, ми и немат желание да им пробутват тоа нов прах за пранье. На назе като ни го пробутаа, та цъфнааме и връзааме, нали. Сал да не рече некой, че защитавам онаа сган куманистическата. Тиа същите скотове от куманисте станаа пръви капиталисте и сексуалновите извращения у българския политически животец продължават със страшна сила. Я глейте кви изборе като слънце са се задале, кви таферни и паметни ора са се издигнале за кандидате... Фани единиа, прибий другиа. Се отбор юнаци като оня тупан, де същите смръделе куманисте го пребутваа за областен управител на Враца, па сеги па се натиска кмет да става, що малко му било, ненаял са... „Едните са производни на другите“ рече си човека у прав текст преду време... Оп, без да си сакам го нарекох човек, извинявам са на целия рейс. Цирка по свето и у назе е тотален.

Ониа па русняците зеа да ни показват нов сапунен сериал със заглавие „Шампанско и сълзи в Дамаск“, ударите им все едни такива точни, бонбите им все едни такива хуманни, нема грешка. А хамериканците лоши, болници с невинни ора дигат у въздоа. Тия, де ни го пробутват новия сериал, са големи итреци, каам ви. Сеги връви идеализацията на смелия сътвер с безизразните оченца от Кремъл и омаскаряването на Щатите като некадърници. Обаче у сериала са ни предвидиле и некои изненадващи обрате, както се вика. Чекаме с гулемо нетръпение, да им е... ба... ба меца на госке. Още не е произведен на тоа свет телевизор, на който да поверваме, така че а си глеат работата. „Тятъра на военните действиа“, викат. Я тятър не глеам, сал слушам Миле Китич, Таня Савич и Весна... Стана едно винско и свинско навънка и ич ми не дреме за театровете им пропаднале. Да ги показват на финланците, на назе благодарим, не щем. Ние ше си кютаме на тихи обороти туке доле у ниското, а ако па избереме за кмет и неко смрадуляк, да ни едоса едно убаво, ше земеме да се газираме неко ден и да ги изребриме с казмъта сичките негодници.

Айре, я ше бегам да ринем на свиньете, а вие карайте излеко, що видохте ли кво стана оняденка, прибиванье у най-точниа смисъл на таа дума. Кой откъде фанат от горъта пустиняк вече има книшка и кара колицата на бащъ си и са набира като глист на буца, дорде му цъфне некролога на мантинелата, та се попривардвайте, що нали ви рекох, още малко ни остава и после кой откъде е. И те така те. И мого здраве на ваща Цецка... и ги не жалете, нема боли ме главата, нема сега не съм в настроение... Удри изместо и те тава ви е игръта, ако сакате да имате бъдеще, па моа и да не сакате, знам ли ви и вазе колко сте извратени...

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!