OMD Worldwide e най-креативна медийна агенция за девета поредна година

OFFNews 23 февруари 2015 в 12:49 2884 0

За девети пореден път агенцията на Omnicom Media Group OMD Worldwide бе обявена за най-креативната медийна агенция от Gunn Report for Media, запазвайки лидерско място в класацията от самото й създаване през 2004. 

Публикацията The Gunn Report for Media представлява важен измерител за творческия потенциал на медийните агенции, който ги класира спрямо тяхното представяне на водещите рекламни фестивали в света. В допълнение, Gunn Report обяви и клиента на OMD McDonald’s за най-награждавания рекламодател през 2014.

В България OMD се представлява от Optimum Media OMD – част от глобалната верига от 2012 г. От своя страна, сътрудничеството между McDonald’s и Optimum Media OMD на нашия пазар продължава повече от 20 г., което го прави едно от най-дългогодишните партньорства в историята на българската реклама.

„Щастливи сме от това поредно призвание за OMD“, коментира Управителят на Optimum Media OMD г-жа Добринка Стойкова. “Миналата седмица OMD беше обявена за глобална агенция на годината от престижното издание за реклама AdWeek, а сега и Gunn Report потвърждава водещото място на веригата ни в световната реклама. За нас в България 2014 също беше много успешна и приключи с повече от 10 нови клиента и 2 награди от Фестивала на Българската асоциация на комуникационните агенции. И през 2015 г. ще продължим да предоставяме високо качество на услугите си и нестандартни медийни решения за клиентите ни, което вярваме, че ще продължи да ни носи успехи.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови