Сашо Диков призна, че обмисля да премине в bTV

OFFNews 29 март 2014 в 18:33 7533 10

Сашо Диков
Сашо Диков

Тв водещият Сашо Диков призна в собственото си предаване по Нова телевизия, че обмисля дали да приеме оферта на конкурентната bTV.

До края на сезона, т.е. до юли, е договорът на предаването ми в Нова телевизия. След това още не знам какво ще стане, каза Диков. Той потвърди, че bTV му е направила изключително примамливо предложение и не е изключено да го приеме.

Информация, че е поканен да замести Росен Петров в "Нека говорят", се появи неофициално в медиите.

В днешното издание на предаването "Дикoff" водещият даде дълго интервю изповед на колежката си от сутрешния блок Ани Цолова. Тя му зададе въпроси, които няколко български политици са били помолени да отправят към водещия с изричното условие питанията да са предизвикателни.

Диков бе провокиран да смени ролята от интервюиращ на интервюиран, след като парламентарната комисия по корупция, оглавявана от Волен Сидеров, сезира главния прокурор за "престъпления на Росен Плевнелиев, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Десислава Атанасова, Сашо Диков, Димитър Стефанов – Митко Каратиста и Славчо Бинев". В сигнала, който Диков не е виждал, се твърдяло, че журналистът взема подкупи за интервюта.

"Всички от bTV трябва ръка да ти целуват, защото ако не беше избягала ти и ако не беше показала, че чак така не може, и досега щяха да се гърчат", обърна се към колежката си Диков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!