Новото предаване на Ани Салич тръгва на Великден

ОFFNews 13 април 2014 в 14:43 4721 3

Ани Салич

Снимка Нова тв

Ани Салич

Новото предаване на Ани Салич тръгва навръх Великден, 20 април.

То ще се казва "Извън новините" и ще представя достойните и стойностните хора на нашето време, обяви водещата, която преди няколко месеца напусна bTV и се прехвърли в Нова телевизия.

Зрителите ще видят Ани Салич в една от най-силните й страни – умението да разкрива човека в неговата красива и откровена светлина, съобщават от телевизията. „Главните герои в „Извън новините” ще бъдат хората, предпочели да живеят и да се реализират в България; избрали да се борят за пълноценния живот на своите деца и семейство; превърнали се в будните и талантливи артисти, изпълнители, учители, лекари, архитекти и други. Те чертаят достойния облик на страната ни, затова техният живот ще намира своето заслужено място при нас”, казва водещата.

Предаването ще предложи различен ъгъл на представяне – камерите не просто ще са насочени към главния гост – те ще бъдат в ръцете му, давайки възможност сам да разкрие онази част от живота му, която е най-ценна за него. В продължение на няколко седмици една известна личност ще живее в компанията на видео камера, с която ще заснема най-интересното от своето ежедневие. 

Предаването ще се излъчва в неделя от 13:30 ч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!