Главният редактор на "Стандарт" Славка Бозукова придоби „Блиц” и "Шоу"

OFFNews 27 юли 2015 в 17:22 8927 11

Славка Бозукова

Славка Бозукова, главен редактор и изпълнителен директор на вестник „Стандарт", става собственик на 50% от акциите на „Интермедиа". В дружеството влизат водещата агенция „Блиц" и вестниците „Шоу", „Над 55" и „Доктор".

Бозукова придобива акциите от Георги Ст. Илиев, с когото досега бяха изпълнителни директори в „Интермедиа", както и акциите от Пламен Каменов, съобщава вестник "Стандарт".

„В изданията на „Интермедиа" работят безспорни професионалисти. Техните успехи са забележителни. Доказателство за това е, че агенция „Блиц" и печатните издания на „Интермедиа" са водещи в своята област. Смятам, че именно поради тази причина те не се нуждаят от съществени промени в журналистическата сфера. Моята цел е да затвърдя пазарната позиция на „Интермедиа" и да направя развитието на фирмата и изданията в нея още по-бързо и успешно", коментира Бозукова пред вестник "Стандарт".

„Гордея се с успешното ноу-хау, което заедно с целия екип на в. „Стандарт" наложихме и така превърнахме изданието не само във влиятелния вестник, но и в медиата, която е в основата на всички значими обществени кампании. С придобиването на собственост в „Интермедиа" смятам, че тази обществена роля на медиите ще се мултиплицира", казва още Славка Бозукова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!