Whitesnake с концерт в България на 24 ноември

Ивайло Анев 15 април 2015 в 10:01 12237 2

Рок легендите от Whitesnake ще изнесат концерт в зала "Арена Армеец" в София на 24 ноември. 

Това съобщи сайтът Werock, позовавайки се на съобщение от организаторите "Sofia Music Enterprises".

Концертът в София ще бъде част от турнето на бандата "Тhe Purple Tour" за промотиране на новия им албум "The Purple Album".

Билетите за концерта ще бъдат на цени от 60 до 120 лева, като продажбата им стартира на 17 април (петък) от 10:00 ч.

Всички билети, закупени през първите 10 дни от 17 до 26 април включително, ще са на промоционална цена с 10 % отстъпка.

Турнето на Whitesnake в подкрепа на новия албум стартира от края на май в Северна Америка и ще продължи там поне до средата на август, като първият им концерт ще е на 28 май във Вашингтон.

През есента бандата ще поеме и на европейска обиколка, като една от спирките им за щастие ще бъде в София. На 24 ноември в зала „Арена Армеец“ ще се състои първият самостоятелен концерт на Дейвид Ковърдейл и компания от години насам у нас.

Първото гостуване на Whitesnake в България е през 1997 г. (в София), след това през 2003 г., на стадион "Академик" в столицата. През лятото на 2006 г. изнасят концерт в Каварна, а на 4 юли 2008 г. свирят отново в София, заедно с друга световно известна рок банда, Def Leppard.

Хард-рок групата Whitesnake е създадена през 1977 г. от Дейвид Ковърдейл, бивш вокалист на Deep Purple. Бандата има свой уникален стил, повлиян от глем метъла, силно популярен в средата на 80-те години. Първият има албум "Trouble" излиза през 1978 г. Предстоящият "Forevermore” ще бъде единадесетият студиен албум за бандата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!