Violentory ще запишат концерта си с Amon Amarth

OFFNews 22 април 2014 в 11:07 1815 1

Подгряващата банда за концерта на Amon Amarth в София - българите Violentory, ще запишат кадри от концерта и ще ги включат в EP-то на вторият си студиен албум, който се очаква да излезе тази година. 

"Приятели, измина почти 1 година от издаването на нашия дебютен албум "Theory of Life", който вие - хората, които ни подкрепяте, направихте най-значимото събитие в историята на групата. Само след една година след него сме на крачка за първи път да стъпим на една сцена с голяма група като AMON AMARTH. Какъв по-удобен случай от този, за да ви споделим, че до края на лятото предстои издаването на EP към нашия втори албум. Нямаше как да не се възползваме от шанса да запазим спомен от това значимо за нас събитие и решихме да заснемем участието ни с AMON AMARTH и HYPNOS, а кадри от него да включим в предстоящото EP към втория ни албум. Вярваме, че Вашите гласове, лица, ръце и енергия ще направят концерта и бъдещото CD неповторимо преживяване за всички нас. Очаквайте скоро още новини около бъдещите записи!"

По този начин се обърнаха Violentory към феновете си в съощение до медиите. 

Концертът на Amon Amarth, Hypnos и Violentory ще бъде на 30 април в зала "Универсиада". Билети може да откриете в мрежата на Eventin. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови