Infragreen и Стефан Панев ще подгряват Modeselektor на 24 януари

ОFFNews 20 януари 2015 в 15:31 3322 0

Стефан Панев.
Стефан Панев.

Трима представители на родната електронна сцена ще подгряват Гернот Бронсърт от Modeseelektor на 24-ти януари в студио „Орфей“.

Публиката ще се наслади на изпълненията на живо на Infragreen, последван от Stefak, а веднага след тях на сцената излиза и звездата на шоуто - Гернот Бронсърт. Събитието ще бъде закрито от Стефан Панев.

Боян Бойчев - Infragreen, сериозно се занимава с разнообразни собствени и съвместни проекти от 7 години, а през последните 2 показва авторските си материали пред клубна публика.

Траковете на Infragreen са елегантна смесица от различни стилове, вариращи от соул, джаз, фънк, през хип-хоп ала J Dilla, до по-острите звуци на съвременната електронна музика.

Stefak е едно от основните лица, стоящи зад организацията на Swine Riddim партита и основен заподозрян за раздвижването на техно и хаус музикалната култура у нас. Още през 2004-та заедно с група приятели създават сайта tech-house.info и започват да организират събитията, които по-късно прерастват в концептуалната поредица United In House.

Един от най-продуктивните български електронни артисти – ди джей, продуцент, композитор и видео артист, със собствен лейбъл и клубна вечер, носещи името KOMPONENTI, Стефан Панев вече работи по трети студиен албум, от който в края на 2014-та издаде сингъла “Interstate”, гарниран с впечатляваща видео анимация.

Билетите „Ранно Пиле“ може да бъдат закупени на цена 20 лв. в магазин “Яко” или с резервация на 0886 333367, както и на цена 25 лв. онлайн или в мрежата на Eventim.bg.

Не пропускайте неповторимия диджей сет на електронните ментори Modeselektor като част от музикалната платформа на Ballantine’s My Beat, представен от Гернот Бронсърт, който знае как да ви раздвижи дори в студената януарска нощ на 24-ти януари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!