Bulgaria Tattоo Expo събра майстори и любители на татуировките (снимки)

OFFNews 19 април 2015 в 08:00 7920 2

Снимка OFFNews

Татуисти от цял свят събра второто издание на Bulgaria Tattоo Expo, което се провежда този уикенд в София.

Участници от България, Македония, Швеция, Великобритания, Италия, Франция, Гърция, Беларус и други държави имаха възможността да покажат своите умения, както и да обменят знания и техники през първия ден на събитието.

Сред майсторите дошли да покажат на какво са способни е и един от най-популярните родни тату артисти - Николай Николов, по-известен с псевдонима си Bullet BG.

Стотици любители на татуировките изпълниха Зала 3 на НДК през първия ден на Bulgaria Tattоo Expo, като много от посетителите се възползваха от възможността да се сдобият с нова татуировка. В ранния следобед се проведоха и конкурси в категории за малка черно-бяла, голяма цветна, реалистична, ориентал татуировка и още, като с предимство бяха нови и непоказвани досега произведения по телата на най-запалените.

Тази година Bulgaria Tattоo Expo се разпростира на 73 щанда, на които освен татуировки посетителите могат да намерят всякакви стоки, свързани с ъндърграунд културата- пиърсинг, бижута, облекла, материали за професионалистите.

Тези, които днес не успяха да посетят феста вчера, ще имат възможността да го направят и днес по време на втория финален ден на събитието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!