100 години Франк Синатра в НДК с Васил Петров и Биг Бенд Брас Асоциация

OFFNews 03 октомври 2015 в 12:57 3633 0

На 5 ноември от 19:00 часа в Зала 3 на НДК Васил Петров и Биг Бенд Брас Асоциация, ръководени от Ангел Заберски, ще представят концерт в чест на 100 години от рождението на музикалната легенда Франк Синатра.

Освен песните шоуто ще включва мултимедийни ефекти, степ и джаз танци.

Често наричан „Българският Франк Синатра“ с мелодичния си богат баритон, техническо майсторство и емоционална дълбочина, Васил Петров ще изпълни интерпретации на романтични пиеси като "The Shadow of your smile", суинг хитове като "Fly me to the Moon", "New York, N.Y.", боса нова "The Girl From Ipanema" и други емблематични заглавия, преплетени с интересни и малко познати факти от живота на легендарния Ol' Blue Eyes.

Това е концерт, който ще напомня за спектаклите на "The Rat Pack" в Лас Вегас през 60-те и за легендарното шоу "A Man And His Music" на Синатра с Жубим.

Вечерта ще отбележи и премиерата на романтичната пиеса "Something stupid" в дует на Весела Бонева с Васил Петров в нов красив аранжимент под съпровода на Биг Бенд Брас Асоциация.

За първи път на сцената бързите крака на Георги Пейчев-Степа ще повлекат в танц и самия Васил Петров. Провокация и джаз движения ще демонстрират и танцьорите от Lindy Hop Bulgaria - Swing Dance School.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !