Чака ни изненада на концерта на Найджъл Кенеди на 10 май

ОFFNews 27 април 2015 в 19:43 2926 1

Визитата на Найджъл Кенеди наближава, а нетърпението на феновете му какво точно могат да очакват от новия проект с интерпретации на незабравимия.

Билети за изявата на Найджъл Кенеди на 10 май в зала 1 на НДК все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly. Цените са от 55 до 110 лева в зависимост от местоположението в залата.

"Навсякъде, където свиря Хендрикс, измислям нещо необичайно. Просто духът на Хендрикс изисква провокация”, коментира Кенеди предстоящия си концерт в София.

Той призна, че обича да свири в България заради емоционалната публика. На първия си концерт преди години той сбъдва мечтата на българско момче като го кани на сцената да свири с него. Какво е намислил сега най-продаваният цигулар в света ще разберем по време на изявата му в София.

Непрестанно в движение и с нови идеи на 1 май музикантът се готви да постави рекорд, с който да влезе в книгата на Гинес: с изпълнение на парчета на Хендрикс заедно с над 5 000 китаристи на фестивал на площада в полския град Вроцлав.

Признат за най-добрия съвременен интерпретатор на Бах, преди броени дни Найджъл Кенеди се изяви в катедралата на родния град на великия композитор Айзенах. Поканата е по повод честванията на 330 години от рождението на Бах.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови