Пускат албум с неиздавани песни на Франк Синатра

ОFFNews 01 октомври 2014 в 14:26 1982 0

Франк Синатра.

Снимка CAPITAL RECORDS

Франк Синатра.

На 24 ноември тази година се очаква на пазара да излезе албум с неиздавани досега песни на Франк Синатра, съобщиха от "Контанткмюзик".

Той ще носи името "Sinatra: London" и ще съдържа в себе си над 50 нечувани до момента записи на легендарния певец, направени във Великобритания, и преработена версия на "Sinatra Sings Great Songs From Great Britain".

Останалите песни в албума са комбинация от изпълнения на живо, неизползвани парчета, записани за оригиналния албум и дори специални изпълнения за предаването Light Programme на радио Би Би Си от 1962-ра година с въведение към всяка песен от самия изпълнител.

В луксозната колекция от три диска и DVD са включени още изпълнения на живо за предаването The Show Band Show на радио Би Би Си и концерт в Роял Албърт хол от 1984-та година.

Колекцията включва и книжка от 60 страници с ново есе, написано от продуцента, композитор, музикален издател, писател и режисьор Кен Барнс, който присъствал на култовите записи. Почитателите ще получат още ноти на песни, подробности за посещенията на Синатра във Великобритания и негови снимки, на които се наслаждава на живота в Лондон както на сцената, така и в града.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови