Празнични намаления в театър "Българска армия" (пълна програма)

ОFFNews 22 декември 2014 в 12:04 11628 0

За четвърта поредна година Театър „Българска армия” прави коледен подарък на своята публика, като обявява цена от 7 лв. за всички постановки през януари.

На 22, 23, 27, 28, 29 и 30 декември, както и на 4 и 5 януари – касата на театър „Българска армия” ще продава билети за всички представления на цена от 7 лева. 

Ето и програмата на постановките за първия месец на следващата година:

6 и 22 януари – за важните неща, за маловажното в живота и за това всъщност "Колко е важно да бъдеш сериозен” ще ви разкаже Оскар Уайлд с помощта на актьорския състав на "Българска армия".

7, 15 и 28 януари – можете да се разположите „В полите на Витоша” и да станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политически промени и проблеми, актуални и днес.

На 8 януари ще се насладите на „Бандитска опера". Спектакъл, който ще ви забавлява с премеждията и нравите на измамниците, шмекерите, крадците, леките жени и съвремените бандити. Мюзикъл, в който цялата плеяда от звезди на ТБА ще пеят на живо пред очите ви под акомпанимента на „Бандити бенд” – Дони, Коцето – Калки и Мишо Шишков.

9 и 25 януари – комедията на Уилям Шекспир - „Много шум за нищо” ще ви предложи оплитането и разплитането на една много объркана любов с хумор и щастлив финал.

10 и 30 януари – хитовата комедия „Ножица трепач" ще ви очаква с нови следи и предизвикателства в криминалния сюжет.

11 и 23 януари – в хитовия за няколко поколения зрители „Секс, наркотици и рокендрол” Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки ще ви очакват, за да отпразнувате заедно именните им дни с много добро настроение и много хубава музика.

На 12 и 24 януари всички са поканени на по бира със симпатичния „Швейк”.

13 и 31 януари - не пропускайте да се докоснете до българския дух, да усетите българската воля и да се срещнете с достойнството на българщината в спектакъла по епохалния роман на Димитър Талев - „Железният светилник”.

На 14 януари в „Завещанието на целомъдрения женкар” Васил Михайлов, Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян ще ви преведат през лабиринтите на най-старата история – за любовта, тази на Дон Жуан.

На 14 и 24 януари – можете да послушате малко „Откраднати разкази” на Камерна сцена „Миракъл” от 19:30часа.

15 и 28 януари – от 19:30 часа на сцена „Миракъл” Милен Миланов и Александър Дойнов ще ни накарат да се замислим за това, дали вече не сме станали „Емигранти" в собствената си държава.

На 16 януари изненадайте приятелите си със сластния и предизвикателен „Декамерон” по Джовани Бокачо.

На 17 януари ще узнаете как се дават и взимат „Последни поръчки” от 19:30 часа на сцена „Клуб – МаксиМ”.

20 януари – с българските нрави, родното чувство за хумор, националния гений и най-добрия приятел на човека - кучето, „безпощадно” и неуморно ще ви разсмива и забавлява комедията „Да разлаем кучетата".

21 януари„Йерма” ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена – за даденото и недаденото; за търсенето и изгубването; за любовта и безразличието.

На 23 януари от 19:30 часа на сцена-клуб „МаксиМ” Николай Урумов ще представи своя моноспектакъл „Лалугер”.

29 януари – ще потънете в нежните ласки на любовта заедно с Радина Кърджилова, Явор Бахаров и звездната трупа на театър „Българска армия” в най-лиричната Шекспирова пиеса - „Ромео и Жулиета”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови