Последни новини за концерта на Анастейша

OFFNews 14 април 2015 в 17:00 4084 0

Снимка от профила на Анастейша във Фейсбук, поздравяваща феновете в България.
Снимка от профила на Анастейша във Фейсбук, поздравяваща феновете в България.

Коцертът на Анастейша е след броени дни в зала 1 на НДК. Поп иконата очаква с нетърпение първата си среща с българската аудитория в София по покана на Loud Concerts.

Началото на шоуто е 20:00 часа, а вратите на залата ще бъдат отворени в 19:00 часа.

Все още има ограничен брой билети за втори балкон, които са на цена от 60 лева и са в продажба в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly.

Звездата далеч не е капризна по отношение на храната – стига да е здравословна и да е приготвена на пара или задушена. Отдавна е забравила диетите – поради здравословните си проблеми знае, че трябва да поема разнообразни ястия и да не прекалява с нищо. В изискванията и за питиета присъства основно минералната вода и чаят, а за уютът в гримьорната й ще се погрижат свещите с миризма на ванилия.

Анастейша обеща да вдигне на крака феновете си с песни от последния си албум Resurrection, както и с любимите хитове на почитателите й.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови