Последна информация около концерта на Sabaton в София

OFFNews 26 януари 2015 в 12:24 3350 0

Тази сряда, 28 януари, в столичната зала "Универсиада" ще излязат шведските метъл воини Sabaton заедно с подгряващите ги банди Battle Beast и Delain.

Входовете на залата ще бъдат отворени в 19.00 часа за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто. Притежателите на редовни билети и пропуски влизат през входа от западната страна на сградата с допуск до края на концерта.

Всички журналисти и гости ще използват входа от южната страна на сградата (от към бул. «Шипченски проход») в интервала от 19.00 до 20.30 часа.

Групите ще излязат при следната поредност:
20.00 часа Battle Beast
20.45 часа Delain
22.00 часа Sabaton

Организаторите призовават билетите да се пазят до края на шоуто и пропускът да не се дава на никой друг освен на оторизирания персонал при проверката. Изгубен или повреден билет не се възстановява.

Както на всички големи концерти в България, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация, която може да изтеглите на този линк.

Попълнете два броя декларации - една за охраната и една за вас, при случай на повторна проверка.

В момента пропуските са на специална цена от 40 лева и се продават на този линк и в мрежите на EVENTIM и TicketPro в цялата страна.

В случай, че останат билети в дена на събитието или на място в залата редовната им цена ще е 50 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови