Посетете Студентския маратон в НАТФИЗ (програма)

ОFFNews 15 май 2015 в 13:05 5036 0

Снимка НАТФИЗ

За десета поредна година възпитаниците на НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” организират свой фестивал, на който канят всички да го посетят - Студентски маратон.

В два последователни дни - 16 май (събота, от 10:00 часа до 00:00 часа) и 17 май (неделя, от 10:00 часа до 22:00 часа), почитателите на театъра и киното ще могат да се потопят в луда фиеста от театрални представления, пърформанси, кинопрожекции и още.

От създаването си до днес Студентският маратон се инициира и реализира от Студентски съвет и възпитаниците на НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, с отзивчивата подкрепа на службите и администрацията на Академията.

В него участват всички класове и студенти, изявили желание да покажат естеството на своята работата и продукта на обучението си, пред публика.


„Изкуството е и ще бъде тази част от живота ни, която ще захранва нашия ум, нашата душа и никога няма да изчезне. Изкуството е нашата култура. То съхранява в себе си мъдростта от всички епохи, умее не само да съхранява, а и да показва минали, сегашни и бъдещи неща от живота ни. Може да срещнете изкуство, докато се качвате в асансьора, докато стоите пред сградата, на улицата и т.н. НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” отваря врати пред всеки от вас. Ние сме тук и ви очакваме. Елате!“, пише в поканата на артистите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови