Пазете се от необуздано смеещи се хора около НДК тази вечер

OFFNews 10 октомври 2015 в 13:23 3927 0

Внимание, пазете се тази вечер от необуздано смеещи се и смешни хора в района на НДК. Comedy.bg предупреждава, че смехът е заразен и препоръчва всеки с наченки на усмивка незабавно да се насочи към "Студио 5", където от 21:30 часа ще бъде обособена зона за карантина.

Там ще се проведе награждаването на тазгодишния Международен фестивал на комедията с участието на най-добрите български стендъп комедианти и някои от чуждестранните гости, които дойдоха от 8 страни извън България.

Забравете за скучните речи и благодарствени слова към майки, баби и "всички, без които нямаше да бъда тук днес"... на сцената ще се развихри истинска гладиаторска схватка между комедиантите, които безжалостно ще се пържат един друг, а публиката ще реши кой ще "живее" и кой ще "умре".

Свои речи ще подготвят както тазгодишните носителите на наградите, така и загубилите, които ще получат шанса да се смеят последни.

"Всичко ще е гарнирано с много майтапи и шеги, самите речи при раздаването на наградите, дори загубилите ще имат право на такива, ще са изключително забавни, по време на тях комедиантите ще се шегуваме много брутално един с друг, ще се подложим на т.нар. роуст", коментира организаторът на феста Иван Кирков.

Началото е от 21:30 часа, а билетът е 15 лв. и може да бъде закупен от Eventim и Ticket Logic. Не забравяйте и да направите своята резервация в студиото на телефони 0887 934 335 или 02/ 963 12 54 след 14:00 часа.

Ако се чувствате късметлии, може да се пробвате днес до 17:00 часа в играта на OFFNews, която ще донесе на двама от вас два билета за шоуто тази вечер. Разберете как на този линк.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови