Очакваме "Джурасик свят" през лятото на 2015 г.

OFFNews 07 август 2014 в 18:58 6238 1

Приключиха снимките на дългоочаквания динозавърски трилър "Джурасик свят" - четвъртият филм от поредицата на Стивън Спилбърг. 

Очаква се премиерата на филма да бъде през лятото на 2015 година, а от студио "Юнивърсъл" вече са започнали с рекламната си кампания.

"Действието на "Джурасик свят" се развива в напълно функциониращ парк на Исла Нублар. Атракцията приема повече от 20 000 посетители всеки ден. Има елементи на биологичен резерват, сафари, зоологическа градина и увеселителен тематичен парк. Има луксозен курорт с хотели, ресторанти, нощен живот и голф игрище. Има и динозаври. Можете да се приближите до тях, и то по-близко, отколкото сте си представяли", коментира режисьорът.

В мрежата вече започнаха да изтичат, нарочно или не, снимки и плакати от "Джурасик свят", докато почитателите чакат да видят първите промоционални кадри. Засега обаче не е ясно кога ще бъдат пуснати те.

Този път Стивън Спилбърг е продуцент, а режисьорската роля поема младият Колин Тревъроу, известен в кино средите с независимия филм от 2012 г. "Safety Not Guaranteed" ("Сигурността не е гарантирана).

Снимка от последния снимачен ден.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови