"От местопрестъплението" празнува 300-ия си епизод

ОFFNews 11 август 2014 в 13:02 3210 0

Екипът на сериала.

Снимка Нова телевизия.

Екипът на сериала.

Световноизвестната криминална поредица "От местопрестъплението" ще отпразнува 300-ия си епизод със специална юбилейна серия, съобщи Нова ТВ.

В юбилейния епизод лентата ще бъде варната назад, за да припомни на зрителите най-силните моменти в историята на сериала.

14-ият сезон, в който ще видим 300-ния юбилеен епизод, ще започне да се излъчва у нас на 12 август, всеки делничен ден от 21:00 часа по Нова ТВ.

„От местопрестъплението" влиза в краткия списък със сериали, стигнали до впечатляващата 300 серия (други поредици рекордьори са „Закон и ред", „Спешно отделение", „Семейство Симпсън" и др.).

В премиерния сезон ще се завърне и едно емблематично за продукцията лице - Мардж Хелгенбергeр, в ролята на Катрин. Тя ще се присъедини отново към екипа, за да помогне при разследването на стар случай, по следите на който героите вървят повече от 14 години.

В екипа на криминолозите от Лас Вегас ще видим още и Тед Дансън - Д. Б. Ръсел, който замени Лорънс Фишбърн в 12-ия сезон на поредицата. До него неизменно ще бъде и Елизабет Шу като Джули Финлей (именно тя заменя Мардж Хелгенбергер в 12-ия сезон), Джордж Ийдс като Ник Стоукс и Джорджа Фокс като криминалист Сара Сайдъл.

Почитателите на криминалните ребуси ще видят и едно ново лице - Патриша Аркет. Тя ще влезе в ролята на Ейвъри Райън - специален агент начело на отдела Cyber Crime Division във ФБР, занимаващ се с разследвания на престъпления в онлайн пространството. Аркет, която е носител на награда "Еми" за ролята си в сериала „Медиум", оглавява и спинофа на „От местопрестълението" - „CSI: Cyber".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови