Монасите от Шаолин представят Кунг Фу магията си в София на 26 февруари

ОFFNews 22 май 2015 в 13:12 4742 0

Вече 20 години монасите от Шаолин демонстрират из целия свят своите изключителни физически умения. На 26 февруари следващата година в зала 1 на НДК българската публика също ще се докосне до Кунг Фу магията.

Билетите за спектакъла "Монасите от Шаолин - Мистичната сила на Кунг Фу" влизат за продажба в мрежата на Еventim, магазинитe Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV, Picadilly от днес, 22 май.

Ценовите категории са от 30 до 80 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Повече от 1500 години легендарните монаси от манастира Шаолин са майстори в овладяване на енергията. Ци – вътрешната енергия на човека – може да бъде блокирана или стимулирана чрез медитация и техники за дишане, така че да се изолира болка или нараняване за кратък период от време. Ци енергията може да се използва и за лечение. В манастира Шаолин в близост до свещената планина Суншан дзен-будистите практикуват непрестанно физическо и духовно усъвършенстване.

Шоуто, което ще ни посети догодина, се състои от спиращи дъха майсторски изпълнени физически упражнения от група от 14 монаси и майстори, водени от своя 75-годишен учител. Те ще демонстрират ненадминатото си майсторство по Кунг Фу и Цигун, постигнато с дългогодишен труд.

В продължение на два часа публиката ще се потопи в тайните на китайската философия и митове, мъдростта на дзен-будизма, ще наблюдава изумителни сцени, постигнати благодарение на овладяването на вътрешната Ци енергия.

Интерактивното шоу гарантира на публиката напълно нов поглед  към тайния свят на китайските монаси и усещане за тяхната мистична сила.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови