Мис Пиги и Кермит се разделят (видео)

ОFFNews 05 август 2015 в 18:58 15257 1

Мис Пиги и Кермит.

Една от най-известните в света двойки кукли - Мис Пиги и жабокът Кермит, обявиха раздялата си, предадоха световните агенции.

Новината идва по-малко от 2 месеца преди старта на новото предаване "Мъпет шоу", което ще започне да се излъчва през септември по телевизия ABC.

Въпреки крахът в личните си отношения двамата ще останат професионалисти и ще продължат работата си заедно. 

"След дълги размисли, внимателно обмисляне и доста кавги, жабокът Кермит и moi взехме трудното решение да прекратим романтичните си отношения. Нашите лични животи вече са отделни един от друг и ще можем да се виждаме с други хора, прасета, жаби и т.н. Това е единственият ни коментар по този личен въпрос... освен ако не получим правилната оферта", бе част от написаното от Мис Пиги във Фейсбук профила си.

After careful thought, thoughtful consideration and considerable squabbling, Kermit the Frog and moi have made the...

Posted by Miss Piggy on Tuesday, 4 August 2015

Новото "Мъпет Шоу", ще следи историите на така обичаните герои зад кулисите на новото късно шоу на Мис Пиги с хумористичен привкус, отбелязва "Варайъти".

"Мъпет шоу" ще се занимава с познатите ни герои. В него Кермит ще е изпълнителен продуцент, а Мис Пиги водеща на токшоуто, като ще интервюира реални звезди от киното, музиката и т.н.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови