Концерт на възглавници в планината на 2 август

ОFFNews 28 юли 2015 в 14:52 2355 0

На 2 август от 11:00 часа прекрасната поляна пред Детски екостационар "Бели брези" ще се превърне в следващата сцена за Концерт на възглавници в планината.

На нея ще се изяви добре познатият от популярните семейни събития брас квинтет, който има значително преимущество пред останалите музикални състави - чува се през девет планини в десета. В програмата ще прозвучи селекция от най-силно аплодираните произведения в репертоара на брас квинтета.

Ян Дунев, Михаил Михайлов и Георги Илиев са поканили двама нови свои приятели - тромпетистът Атанас Маринов и неговият брат тромбонистът Боян Маринов. Единствената дама на подиума също не бива да бъде забравяна – става въпрос, разбира се, за Петя. Посетилите Немския концерт на възглавници помнят коя е тази мистериозна особа. За останалите – нейната самоличност ще бъде разкрита на Концерт на възглавници в планината.

Детският екостационар „Бели брези” се намира в природен парк "Витоша", вдясно на пътя от квартал "Бояна" към мeстността "Златни мостове", на един километър след разклона за Копитото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови