Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Каварна Рок: Хансен и Киске на една сцена, Within Temptation напълниха стадиона

Николаос Цитиридис 28 юни 2015 в 13:04 10714 20

Снимка OFFNews / Николаос Цитиридис

Много студена бира, ръце във въздуха и паднали гласове от викане - това е равносметката от втората вечер на Каварна Рок 2015г. Бандите Delain, Kamelot, Unisonic и Within Temptation се справиха блестящо в задачата си да отпразнуват 10-ия юбилей на рок феста в Каварна.

В ранните часове на съботния следобед на сцената излязоха румънците An Theos, които спечелиха конкурса Battle of the Bands. Те си заслужиха място на сцемата редом до големите имена на хеви метъла същата вечер.

След румънците пред крещящите метъл фенове дойдоха и холандците от Delain. Те изпълниха едни от най-популярните си парчета от последния си албум The Human Contradiction.

Голямата и приятна изненада за феновете беше появата на вокалистката на Arch Enemy Алиса Глюц, която пя заедно с Kamelot.

След американците на сцената се качи звездната банда Unisonic. Начело с Майкъл Киске и Кай Хансен, бивши колеги от Helloween, групата напомни за мощта на немския хеви метъл. От сцената се чу и I Want Out, която е била замислена от Кай Хансен в годините му в Helloween.

Кулминацията на вечерта бяха естествено Within Temptation с двучасовото си шоу.

Групата изпълни любимата на всички фенове What Have You Done, както и песните Ice Queen, Sinead, The Heart of Everything.

На бис групата изсвири и Covered by Roses, както и Mother Earth.

Днес на сцената на Каварна Рок 2015 ще се качат легендарните Twisted Sister, като преди тях феновете ще чуят Hammerfall, Candlemass и Ufo.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews