Изложба на Иван Шопов-Balkansky в SOHO на 28 ноември

OFFNews 19 ноември 2014 в 15:25 8578 1

На 28 ноември от 19:00 часа в SOHO ще бъде открита изложбата "Lights & Shadows" на Иван Шопов-Бalkansky, известен и като COOH, която ще даде началото на поредица събития с участието на твореца.

Експозицията ще продължи до 09.01.2015 г. и на нея ще можете да видите някои от най-популярните творби на Шопов, както и съвсем нови, невиждани графики. Входът, разбира се, е свободен.

Освен картините Иван ще представи интерактивна инсталация, разработена съвместно с автора на дигитално изкуство Албена Баева. Инсталацията ще можете да “изпитате” в подземието на SOHO, където звукът ще бъде създаван посредством движението от собствените ви сенки.

Не пропускайте откриването в последния петък от месеца, където ще можете да се запознаете с автора и да чуете специално подготвеното изпълнение на живо с неговите съмишленици Mytrip, Smallman и MrSmiff в посока ембиънт и дроун звучене.

Специален гост на откриването ще бъде и графичният дизайнер и продуцент Иво Христов, който ще ви въведе в света на изкуството и музиката на Иван.

Закриване на “Lights & Shadows” е на 9 януари oт 19:00 часа със специален гост - Теодосий Спасов, който заедно с Иван и Иво ще представят някои от най-новите им изпълнения от съвместния им проект БALKANSKY.

Декември ще продължи с още 2 събития под талантливото ръководство на Иван Шопов.

На 3 декември от 19:00 часа професионалният формат на SOHO ще бъде превърнат в музика. В Creatives talk: Музика от машини Иван Шопов ще покаже как се прави електронна музика с помощта на компютър, аналогови машини и студийни монитори и ще разкаже за своите музикални проекти. Вратите отново са отворени за всички.

На 10ти декември в първата Работилница за рисуване || туш и перо || с Иван Шопов артистът ще покаже как се използва техниката от неговите илюстрации и графични творби. Целта й е да се усвоят умения за експресивно изразяване, както и да се развие търпение в търсенето на най-малките детайли.

Началото е в 19:00 часа, а цената е 10 лв., като предварително трябва да изпратите заявка за записване на [email protected].

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови