Започва поредицата от наелектризиращи музикални нощи NightLive

ОFFNews 27 януари 2015 в 15:10 1803 0

Moonlight Breakfast.
Moonlight Breakfast.

EventEase представя първото издание на новата поредица събития NightLive, които стартират ударно на 20-ти февруари.

NightLive ще e поредица от концептуални вечери, която ще предложи на жадните за нови музикални преживявания събития над 6-часова музикална селекция от поне две лайв изпълнения на чуждестранни групи, заедно с проекти на живо на различни български артисти и диджеи.

Първото издание на NightLive ще се проведе в “Студио Орфей” на 20-ти февруари със специални гости нежните Moonlight Breakfast и американската сензация GRiZ.

Вълшебниците от Moonlight Breakfast са от онези банди, които носят аромат на лятно безгрижие и лекота. Чуваш ги веднъж, затваряш очи и без да се усетиш ги пускаш отново и вече си на някой морски плаж, напълно погълнат от магията на музиката им. Тя накратко представлява свеж микс от соул, електро, бийт, ню джаз и суинг, които заедно правят най-свежия музикален коктейл на име „ретро-електро“.  

Вторият специален гост на NightLive е GRiZ. Американското “мече порада гризли” пристига от Детройт, за да представи завладяващ електро-соул и глич звук на живо в компанията на своя най-верен приятел – магическият му саксофон. 

Младежът не се изживява хипстър, но пък е предоставил двата си последни албума "Mad Liberation" и "Rebel Era" за безплатно сваляне, за да може да се подготвиш подобаващо за първата му изява на родна земя.

Билетите „Ранно Пиле“ на цена от 15/20 лв. могат да бъдат закупени само от магазин “Яко” на ул. "Граф Игнатиев" 43 или с резервация на 0886 333367.

Стандартните и онлайн билети на цени от 20 и 25 лв. ще можете да намерите в мрежата на Eventim.bg и на касите на НДК, и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews