Билетите за София Филм Фест са в продажба

ОFFNews 25 февруари 2015 в 11:37 3260 0

Днес в 12:00 часа започва продажбата на билети за София Филм Фест, може да ги намерите по кина, магазини, книжарници, барове и всякакви други места из София, Варна, Бургас и Пловдив.

5 късметлии ще попаднат на златния билет, който ще даде възможност на Вас и Ваш приятел да бъдете специални гости на София Филм Фест - с достъп до всички прожекции и партита.

Те могат да попаднат у всекиго. Бъдете внимателни, за да не пропуснете да ни се обадите, ако в златното кенче на 19-ия София Филм Фест откриете своя златен билет, пишат от Art Fest.

Прожекциите са в НДК-Зала 1, Кино Люмиер, Дом на киното, кино Одеон, Euro Cinema, културен център „G8”, културен център на СУ „Св. климент Охридски”, CINEMA CITY Mall of Sofi, CINE GRAND City Center Sofia и ARENA deluxe Bulgaria Mall / Цени на билетите - 8,00 / 6,00 лв.

При закупени над 10 билета за прожекции в НДК-Зала 1, кино Люмиер, Дом на киното, кино Одеон и културен център на СУ „Св. климент Охридски” - цената на билетите, които купувате, ще падне на 7/5 лв.

Намаленията важат за ученици, студенти,пенсионери и хора с увреждания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови