24-годишно момче събира средства за операция с надеждата да проходи отново

Вероника Шербанова 18 март 2014 в 11:58 4302 0

24-годишният Александър Стефанов

24-годишно момче събира средства с надеждата, че ще проходи отново след операция в чужбина.

Александър Стефанов от град Бяла Черква претърпява автомобилна катастрофа през 2011 г. Приет е по спешност във великотърновската болница със счупени 7-и и 8-и гръдни прешлени и притиснат гръбначен мозък.

В болницата Александър претърпява операция за поставяне гръбна титаниева стабилизация и оттогава е в инвалидна количка.

24-годишният Александър се лекува в болница Токуда, в Националния институт за интегративна медицина „Св. Иван Рилски“ в София и преминава през курсове рехабилитация. Всичко това се заплаща от семейството му и от местни дарители.

След много проучвания семейството на Александър намира клиника в Солун, лекарите в която му обещават, че ще може да ходи отново след операция за присаждане на стволови клетки. Цената на операцията обаче е 20 000 евро, които са непосилни за семейството на 24-годишното момче.

Александър живее с майка си и баба си, след като баща му е починал от рак, когато момчето било на 14 години. В продължение на години Александър е заемал мястото на баща си в семейството и се е грижил за своите близки, но вече няма възможност за това.

Всички, които го познават, са категорични, че катастрофата е преобърнала живота му, но не е сломила духа му и желанието му за живот.

Всеки, който иска да помогне на 24-годишния Александър, може да направи това с SMS на номер 17 777 с текст на латиница DMS ALEXANDER или чрез дарителска банкова сметка:

Александър Стефанов Алексиев
BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG14UNCR70001520708491
УниКредит Булбанк

PayPal: [email protected]

Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Сдружение „БАРИС” носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Договарящия орган – Агенция за социално подпомагане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови