Флиртът с водката ражда свастики

Юрий Йорданов 20 април 2014 в 21:17 11552 6

Юрий Йорданов
Юрий Йорданов

Новина в OFFNews: "Над общината на Севлиево се вее знаме със свастика"

Вчера споделих, че в България реалността е добутана до една новина, която да е едно изречение и да разказва всичко. Казах го по повод на новината "Йордан Цонев ескортира свещения огън". Днес България е видима в една снимка. Една снимка от Севлиево. Град, в който уж имаше инвестиции. И сякаш (явно сякаш) картината бе "по-добра".

Ирония на съдбата и абсолютна в случайността си игра на съдбата е факта, че в деня когато съм се родил (от вечните 365 възможни дни) се е родил и Адолф Хитлер. Уникален социопат, неслучил се човек и един от най-страшните диктатори, живели на земята. Не казвам "най-ужасният", защото в "класацията на злото" има много кандидати.

Както винаги - на дата 20 април винаги има изстъпления по света. Днес света "дойде" в България. За да илюстрира по "най-добър" възможен начин объркаността на днешна България, разделяна, противопоставяна, делена и насъскана, копнееща в неграмотността си и объркаността си - България (една малка, миниатюрна част от нея) дават "прекрасна", ужасяваща илюстрация

И за да бъде пълна гротеската - знамето се вее до името на една водка. С измамното в "красотата" си име Флирт.

Флиртът с водката води до свастика - очевидно животът е по-силен от пропагандата и ни показва дигнозата "България" пак през поредната си картина на безумието, сътворено от безпросветността, която бе цел с искани и постигнати "резултати".

Плодовете на "демокрацията" се веят над общините вече.

Наздраве, България! Флиртът продължава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!