Шофьор опита да изхвърли моторист от пътя, като го засече (видео)

OFFNews 12 април 2015 в 12:20 25109 71

Моторист засне опитите на шофьор да го засече и изхвърли от пътя по време на изпреварване. 

Случаят е от 11 април на Кресненското дефиле в посока София. От кадрите ясно се вижда как при опита му да изпревари автомобил VW Golf шофьорът рязко засича моториста. Това става два пъти, като на втория път за малко не се стига до катастрофа - мотористът е изхвърлен на платното на насрещното движение. 

За щастие не се стига до пострадали.

Ангел Ангелов, който е заснел видеото, разказа за OFFNews, че първоначално е помислил, че на пътя на шофьора е имало препятствие, пресякло е животно или се е случило нещо друго. „Погледнах, за да видя този човек добре ли е, дали не му се е случило нещо“, разказа Ангел.

По думите му, след като бил изтласкан от пътя, той се свързал с други свои приятели, с които се прибирали заедно. След като успели да прегледат видеокадрите и от други мотористи, те идентифицирали номера на автомобила, обадили се на 112.

По думите му, шофьорът опитал да изхвърли от пътя и други мотористи.

Преди да дойде полицията обаче, друг шофьор успял да настигне Golf-а, засякъл го и в същото време на мястото пристигнал патрулен автомобил. Полицаите задържали хулигана.

Тестът не показал съдържание на алкохол, но самият шофьор не се държал особено любезно.

Ангел Ангелов разказа, че е успял да го попита защо е правил така. „Можеше да ме убиеш, имам дете на три годинки“, казал той, а отговорът на шофьора бил: „Братле, то всеки ден умират хора, какво толкова“.

Към момента от полицията в Благоевград не дават подробности за задържания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!