Хвърлиха коктейл "Молотов" в двора на видинския кмет (видео)

OFFNews 03 септември 2015 в 17:28 4522 2

Неизвестни хвърлиха коктейл "Молотов" в двора на къщата на видинския кмет Герго Гергов. Инцидентът е заснет от охранителните камери в дома на кмета.

Случката се разиграва в събота срещу неделя в 23.15 часа. Въпреки че е извикана полиция след инцидента, видеозаписът не бил изискан. Председателят на Българска легия "Антимафия" Григор Здравков разказа за OFFNews, че първоначалната версия на полицията в града била, че пациент на съседната болница е хвърлил фас, който е причинил пожара в дома на кмета. Когато станало ясно обаче, че случаят е заснет с охранителни камери, версията на ОДМВР се променила - кметът сам режисирал случката. В същото време обаче на първия етаж в къщата са били майката, бащата, синът и двамата племенници на Гергов със сестра му. На втория етаж са били Герго и съпругата му, заедно с малката им дъщеря. 

Това е вторият път, когато мятат коктейл "Молотов" в дома на кмета. При пъвият случай веществото в бутилката не се е запалило, но по нея са открити отпечатъците на криминално проявен от Видин, известен като Гогата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!