Откриха мъртъв изчезналия режисьор Захари Паунов, катастрофирал до Ахелой

Юлиан Христов 30 октомври 2014 в 15:12 95242 7

Захари Паунов

Режисьорът Захари Паунов, който е в неизвестност от 13 дни, е открит мъртъв в катастрофиралия му автомобил. Информацията беше потвърдена неофициално от МВР.

По информация на OFFNews автомобилът е открит в канавка на пътя от Ахелой за Каблешково. До момента той е останал незабелязан за минаващите в района автомобили, тъй като на практика не се е виждал от пътя. Към момента не са ясни причините за катастрофата, но вероятно в произшествието не са участвали и други автомобили. 

"Предстоят експертизи, за да се установи дали това е Захари Паунов, обявен за издирване, след като от 18 октомври е в неизвестност. Уведомени са близките му", казаха от МВР.

При първоначалният оглед е установило, че предпазните въздушни възглавници на автомобила са се задействали при сблъсъка, а мъжът е бил с предпазен колан на шофьорското място.

Паунов е видян за последен път на 18 октомври във Варна, където е бил за кинофестивала "Златната роза". Там дебютният му филм като режисьор "Омбре" получава диплом за цялостно актьорско изпълнение.

Паунов напуснал е хотел "Черно море" в 12.30 ч. За последно е видян от служителите на рецепцията, разказа съпругата му Ирена Муратова. До момента се знаеше единствено, че 49-годишният режисьор се отправил към автомобила си, паркиран в една от близките улици, за да тръгне към София. 

Оттогава мъжът е в неизвестност, а телефонът му е изключен. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови