За по-малко от ден МВР разкри убиеца на 22-годишен младеж

OFFNews 20 април 2014 в 20:28 6949 1

За по-малко от денонощие служители на полицията в Бургас разкриха убийството на 22 годишен бургазлия, работещ като дистрибутор на хранителни и захарни продукти.


На 19.04.т.г. около 13.50 ч. във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение от родителите на 22 годишния Н.Х., за това че не се е прибрал от работа от предния ден, като оттогава е в неизвестност.

Веднага е сформиран екип за издирване и полицаите са намерили автомобилът на изчезналия младеж изоставен в землището на с. Банево, общ. Бургас. Извършен е оглед, като са открити следи за убийство.

В резултат на полицейските действия е задържан криминално проявения и осъждан за кражби и притежаване на наркотици Т.А., 21 годишен от Бургас.

След обиск на дома му са иззети веществени доказателства, сочещи за съпричастност към извършеното убийство.


Трупът на Н.Х. е открит в близост до черен път в землището на с. Сигмен, общ. Карнобат. Откаран е за аутопсия в катедра «Съдебна медицина» към МБАЛ - Бургас, като е констатирано, че смъртта е настъпила, в следствие на обилна кръвозагуба от нанесени четири прободни рани в областта на гръдния кош и белия дроб.

Т.А. е привлечен в качеството на обвиняем, като му е наложена мярка за неотклонение «задържане под стража за срок от 72 часа».

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови