В по-добро състояние е 27-годишната бургазлийка, наръгана с нож вчера

OFFNews 05 юли 2015 в 11:45 3229 0

МБАЛ - Бургас

В по-добро състояние, но все още с опасност за живота е 27-годишната бургазлийка, която бе наръгана с нож вчера.

Състоянието на 27 годишната жена, която бе наръгана вчера, е по-добро. Това потвърди за агенция „Фокус” говорителят на МБАЛ – Бургас Надежда Гендова.

„Тя диша самостоятелно и е контактна. Състоянието и обаче е тежко и тя все още остава с опасност за живота”, информират от болницата. От там допълват, че все още и се прелива кръв и тя остава под интензивно наблюдение в „Реанимация”. 

Операцията във вчерашния ден продължи около 5 часа и половина. В нея взеха участие съдови хирурзи, коремни хирурзи и ортопеди. „Те се погрижиха за нараняванията на лявата подбедрица, гръдният кош и корема”, информира Гендова. Тя допълва, че коремните хирурзи са извършили сложна реконструктивна операция, като е възстановена важна артерия, която е била засегната. Лекарите, участвали в опарецията са шестима: д-р Матков, д-р Марангозов, д.р Симеонов, д-р Денков, д-р Ивановска, д-р Люцканова.

Припомняме, че във вчерашния ден малко след случая полицията задържа мъжът, който намушка 27-годишна жена с инициали Г.Г. 

33-годишният И.Ц. е от Бургас, криминално проявен и е бивш съпруг на жертвата. Между двамата възникнало спречкване, жената започнала да бяга, но И.Ц. я догонил и започнал да й нанася безразборни наранявания с нож.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови