Вероятно руснак е бащата на откритото в куфар убито дете

OFFNews 28 март 2015 в 19:18 21373 8

Бащата на откритото в куфар убито дете е руски гражданин, обявен за издирване от МВР, съобщи Нова телевизия. По неофициална информация двамата са живели в апартамент в София.

В Бургаско пък е открита мъртва жена, за която се предполага, че е свързана със случая.

Нова телевизия разполага с адреса, на който разследващите предполагат, че са живели руският гражданин и детето. Единствено продавачката в кварталния магазин потвърди, че издирваният руснак наистина е живеел там доскоро.

От СДВР отказаха да коментират.

Към момента няма информация и за самоличността на убиеца, а никой близките на детето не е подал сигнал в полицията за неговото изчезване. Това кара психолози да мислят, че вероятно убийците са негови близки.

От столичната полиция разпространиха снимки на зеления куфар с колелца и разгъваща се дръжка, както и на хавлиената кърпа, с която е било увито тялото.

Криминалисти с над 10-годишен стаж в системата на МВР посочиха, че за пръв път се разпространяват кадри на веществени доказателства. Целта е всеки гражданин, който е виждал някога някъде куфара и кърпата и ги свърже по някакъв начин с фоторобота, публикуван ден по-рано, да подаде сигнал в полицията при гарантирана анонимност.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови