Радан Кънев: Не е въпросът кой е вложил пари в КТБ, а кой ги е откраднал

ОFFNews 04 август 2014 в 10:20 8228 14

Радан Кънев
Радан Кънев

Не е въпросът кой е вложил пари в ‪#‎КТБ‬. Това вече го знаем. А #Кой ги е откраднал. Това се опитват да прикрият ДПС. 

Това коментира лидерът на ДСБ Радан Кънев по повод изказване на зам.председателя на ДСБ Йордан Цонев от тази сутрин. "Искам само да припомня на младия политик Кънев, че не децата на нашия лидер вземат огромни хонорари от консултантски договори в КТБ и че не нашият лидер създаде Лютви Местан", заяви Цонев в интервю за Нова тв.

"Г-н Йордан Цонев, и съвсем не само той, влиза в атака срещу мен заради очевидната истина. А тя е, че на предстоящите избори единственият залог е ‪#‎Кой‬ да се намърда до ГЕРБ и пирът на хиените да продължи. 

‪#‎РБ‬ няма да участва в такова състезание - ние се борим пирът на хиените да спре. Българската икономика и бюджетът, най-вече бюджетът на отделното семейство, не издържат повече на такова управление.
И отделно, на дребнавите заяждания: не е въпросът кой е вложил пари в ‪#‎КТБ‬. Това вече го знаем. А #Кой ги е откраднал. Това се опитват да прикрият ДПС. И съпричастен към прикриването ще бъде всеки, който се доближи политически до тях", написа Кънев във фейсбук профила си по повод коментара на зам. председателя на ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!