МЕТРО и Techstars подават ръка на 10 прохождащи иновативни компании

Кандиатстването за включване в световната startup програма на МЕТРО ще е от 27 април до 3 август 2015 г.

OFFNews 27 февруари 2015 в 17:57 2369 0

Снимка techstarsmetro.com

Десет прохождащи иновативни компании от Европа и целия свят ще могат да се включат в 3-месечната менторската програма Techstars METRO Accelerator, за да развият смарт приложения и високотехнологични иновации за хотелиерския и ресторантьорски бизнес, като кандидатстват със свои разработки онлайн в периода между 27 април и 3 август 2015 г.

МЕТРО и Techstars, един от най-авторитетните международни менторски програми, обединяват усилията си в подкрепа на иновативни startup компании, разработващи приложения и високотехнологични решения в сферата на хотелиерския и хранителния бизнес.

Новосъздаденият Techstars METRO Accelerator ще привлича в програмата си за развитие компании, които предлагат иновативни решения и приложения за ХоРеКа индустрията - хотелиерство, ресторантьорство, кетъринг.

Опитни ментори и експерти ще работят в продължение на 3 месеца, за да подпомогнат предварително селектрианите компании за успешно развитие на техния бизнес.

Techstars METRO Accelerator е първата глобална програма с фокус върху приложения и технологи за сектор гостоприемство. Международната дигитална агенция R / GA ще подкрепи със своето ноу-хау партньорите в Techstars METRO Accelerator по време на менторската програма в Берлин.

Програмата протяга ръка на на стартиращи компании, предлагащи технологично-базирани услуги и продукти за управлението на ресторанти, кафенета, заведения за бързо хранене, кетъринг и хотели, които представляват най-важната група клиенти в портфолиото на МЕТРО по света.

Базирани на иновативни технологии, тези услуги и продукти трябва да водят до улесняване, ускоряване и дигитализиране на различни операции или да подпомагат работата с клиенти в сектора на гостоприемство.

Компаниите, които ще бъдат селектирани за участие в бизнес акселератора, ще могат да се възползват от огромния потенциал на МЕТРО, който ще им осигури достъп до международната си клиентска база и до мрежата си от над 5 500 служители по продажби в целия свят.

Techstars METRO Accelerator ще представлява 3 месечна менторска програма, която ще се реализира в Берлин за избрана група от 10 международни компании, на които ще бъде осигурена значителна подкрепа, за да развият успешно своя прохождащ бизнес.

Компании и startup екипи от Европа и целия свят, които се интересуват от програмата на Techstars METRO Accelerator, ще могат да кандидатстват за включване онлайн между 27 април и 3 август 2015 г.

Домакин на 3-месечния Techstars METRO Accelerator ще бъде German Tech Entrepreneurship Centre (GTEC) в Берлин.

Програмата ще стартира на 12 октомври 2015 г. и ще завърши с Demo Day през януари 2016 г., когато отборите ще представят своите компании пред международни инвеститори, лидери от индустрията и широката публика.

Techstars METRO Accelerator ще се осъществи отново през 2016 и 2017 година.

Повече информация може да бъде намерена на www.techstarsmetro.com и в Twitter - на https://twitter.com/MG_accelerate.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови