Символът на Реформаторите ще е блокче от строител

Нели Чолашка 24 април 2014 в 14:04 5590 11

Снимка Реформаторски блок

Стената, която ще е символ на Реформаторския блок.

Символът на Реформаторския блок ще е блок от строителен конструктор, който символизира постепенното изграждане на коалицията.

Това обяви днес лидерът на СДС Божидар Лукарски. Той представи официално логото на предизборната кампания на Реформаторите - "Направи избор", с което е опакована сградата на "Раковски" 134, където е и щабът на коалицията от десни партии. Символът пък е поставен във фоайето на сградата.

45 хил. лв. са събрани от бала на Реформаторския блок в София на 23 април вечерта, който е част от кампанията за прозрачно набиране на средства. Това съобщи Тома Биков от "България на гражданите". Предстоят подобни кампании и в други градове.

Реформаторите общават, че в кампанията им няма да има перо за купуване на гласове и на кебапчета, и кюфтета.

На въпрос ще се разпадне ли блокът от констурктор, ако Реформаторския блок не успее да вкара нито един евродепутат Лукарски отговори: "Не. Тази стена е в началото на изграждането. Тя ще бъде изграждана повече и повече за един кръг от избори.

И въобще не се разисква въпроса дали ще имаме евродепутат. Ние сме абсолютно сигурни, че ще вкараме не евродепутат, а евродепутати и съм сигурен, че ще го постигнем".

Официалното откриване на кампанията ще е под формата на концерт - в неделя от 15 ч. в Градската градина. Там ще присъстват и актьорите, които участват в серията от клипове на Реформаторите с мото "Направи избор", а концертът ще е с музиканти от група "Фондацията" (Кирил Маричков от "Щурците", Иван Лечев от ФСБ, Дони и др.).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!